Over de Kapel

Verbinden, vernieuwen en ontmoeten

Restaurant De Kapel is een unieke plek voor eten en drinken op basis van een 'goed & betaalbaar' concept.

U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch of diner maar ook voor een gezellige borrel. Naast het sfeervolle restaurant en terras is er ook een aparte ruimte welke zich ideaal leent voor vergaderingen, presentaties, private dining en partijtjes.

Restaurant de Kapel bevindt zich in een gemeentelijk monument op de historische locatie van het Sint Anna ziekenhuis. De nieuwe bestemming van het terrein met wonen, gezondheid en onderwijs zorgt ervoor dat het restaurant midden in de samenleving staat en zich ook kan richten op de samenwerking met de omgeving.

Restaurant de Kapel is een initiatief van Rick van Ham en Erwin van Rosmalen waarbij de focus ligt op het aanbieden van een horecaconcept voor een breed publiek. De basis voor het concept en het ontwerp van de Kapel is het Oss van Morgen. Hierin staat verbinden, vernieuwen en ontmoeten centraal.

Rick van Ham & Erwin van Rosmalen

Reserveren

Bent u met een groep groter dan 10 of wilt u gebruik maken van onze aparte ruimte? Neemt u dan contact op via: 0412-782530 of vul het formulier voor groepsaanvragen in.

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden