Over de Kapel

Meer dan alleen een Restaurant

Restaurant de Kapel is een initiatief van Rick van Ham en Erwin van Rosmalen waarbij de focus ligt op het aanbieden van een horecaconcept voor een breed publiek in combinatie met een sociale impact.  De grote focus hierin ligt in het creeren van werkplekken die bijdragen in de ontwikkeling voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt zodat zij weer betrokken raken in de maatschappij.

De basis voor het concept en het ontwerp van de Kapel is het Oss van Morgen. Hierin staat verbinden, vernieuwen en ontmoeten centraal.

Restaurant De Kapel is een unieke plek voor eten en drinken op basis van een 'goed & betaalbaar' concept waar men terecht kan voor lunch, diner of borrel. Naast het sfeervolle restaurant en terras is er ook een aparte ruimte welke zich ideaal leent voor vergaderingen, presentaties, private dining en partijtjes.

Restaurant de Kapel bevindt zich in een gemeentelijk monument op de historische locatie van het Sint Anna ziekenhuis. De nieuwe bestemming van het terrein met wonen, gezondheid en onderwijs zorgt ervoor dat het restaurant midden in de samenleving staat en zich ook kan richten op de samenwerking met de omgeving.

Rick van Ham & Erwin van Rosmalen tijdens de verbouwing van de Kapel

Reserveren

Bent u met een groep groter dan 10 of wilt u gebruik maken van onze aparte ruimte? Neemt u dan contact op via: 0412-782530 of vul het formulier voor groepsaanvragen in.

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden